fredag 10 januari 2014

Hej alla barn och föräldrar!
Välkomna tillbaka till en ny termin. Hoppas att ni har haft det skönt och är utvilade...
Nu är äntligen hela arbetslaget på plats. Johanna dök upp strax innan jul, och Camilla började nu till terminsstart. Camilla är lärare /förskollärare och kommer också att vara på fritids tre eftermiddagar i veckan.

Denna personalförändring har inneburit en del ändringar i schemat. Dock inga förändringar i start- och sluttider eller idrottstid. Läxorna under denna terminen ser ut som följer:

Matte- och svenskläxa delas ut måndag och ska vara klar till fredag.
Engelskläxa får man numera på onsdagar och ska vara gjord till onsdagen därpå.

Nästa vecka är det bad för treorna på tisdagen. Ingen idrott på måndag för 3 Sol.

Vi har nu gått vidare i vår historia och har gett oss in i brons- och järnåldern. Vi inledde med att se en film och sedan har vi pratat om, läst om och gjort egna hällristningar. Ni får gärna lov att dela med er om ni har ideér/kontakter som vi kan ha nytta av i temat.

I vårt kulturprojekt kommer det några från Skapande skola som ska bygga instrument av skrot med våra elever. Vi vill att alla ska ha med sig en diskad plastflaska (ej pantbar), t ex ketchup- eller drickyoghurtflaska senast fredagen den 24/1.

Nu är det dags för ett "Frukost-drop-in"! Torsdagen den 23/1 är ni välkomna mellan 7.30-8.30 för att avnjuta en god frukost tillsammans med barn och pedagoger.

Ha en skön helg önskar Treans arbetslag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar