fredag 9 maj 2014

Veckobrev!

Veckobrev v 19

Fredag igen och dags för ett nytt veckobrev. Den här veckan har naturligtvis varit speciell p g a vår Skåneresa. Trots regnet var det en fantastisk resa med intressant guidning av Tommy Lilja. Från det att vi satte oss i bussen trollband han alla med sina berättelser. Vi har fått många bra tips om härliga utflyktsmål som man kan besöka i sommar.

Vi har fortsatt att arbeta vidare med Skåne. Vi så klart befunnit oss på Österlen, både fysiskt och teoretiskt. Nettan har gjort fina äppeltryck med alla barnen och de har sjungit skånska visor med Jimmy.

Utvecklingssamtalen kör igång i slutet av nästa vecka. I barnens skolväskor ligger inbjudan till samtalet. Barnen kommer att jobba vidare med att förbereda sina samtal.

På onsdag i nästa vecka, den 14/5, är det spårdag och hela skolan åker i väg på utflykt. Matsäck och kläder efter väder. Barnen börjar och slutar vanlig tid.

Måndagen den 19/5 kl 18.00 är barn och föräldrar välkomna på picknick. Kvällen börjar med att Direko informerar föräldrarna i 3 Sols klassrum medan barnen underhålls ute av oss pedagoger. Sedan samlas vi i gräset och äter vår egen medhavda fika. Det kommer också att bli lite skånsk allsång. Gitarrspelande föräldrar får gärna ta med sig ”guran”!

Förra gången var det många som missade att ta med badkläder. Nästa gång är det bad tisdagen den 20/5.

Vår socionom Marie Norlin tipsar er att läsa dessa länkar:






 Ha en skön helg 
3:ans arbetslag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar